Home > Forum > General > adidas nmd r1 herre sort
General
Titles: adidas nmd r1 herre sort Update time: May 17, 2019
1#


En eksklusiv farvevej af adidas nmd r1 herre sort udgives på udvalgte Foot Locker steder i form af dette Sesam tema. Den stilfulde sko har simpelthen et glitch-camoufleringsmønster på tværs af sin primeknit øverste der er dækket af en blanding af grå og hvide nuancer. Lysbrune accenter ses på tungen branding og EVA indsatser foran mens popper af grønt påføres på EVA indersiden og ydersålen. En Hvid Boost mellemsål fuldender den slanke helt.
Tre OG farveveje i Ultra Boost 1.0 er slated for at vende tilbage senere i år: "Cream" "White Multi" og "Navy Multi." "Cream" farveway har en creme og grå Primeknit øvre adidas ultra boost 19 dame grå hæl kop og kontrasterende hvide tre striber på buret. Begge flerfarvede par sport henholdsvis tonalhvid og navy overdel med en farverig hits indpakning tåen.
Klar til gaderne. Disse sko låner deres moderne udseende fra lette løbere adidas questar flow blue. De har en fleksibel strikket øvre med flydende 3-Stripes integreret i lacing systemet. Puds-blød mellemsål og ydersål dæmpning giver hele dagen komfort.
For at være ærlig er kvindernes NMD'er bedre end deres mandlige modstykker og vil måske overveje størrelsen op og klemme ind i dem adidas yeezy 700 salt on feet. Jeg planlægger at holde dette indlæg opdateret da adidas-teamet dråber flere udgivelsesdatoer. Damer sørg for at bogmærke denne liste til fremtidig reference.
https://www.entryonlike.com/

    Total 1 Page/1Record number
reply

Titles:

Content: